18 des.2017

EMATSA PARTICIPA ALS CURSOS DE FORMACIÓ I ACCÉS AL MERCAT LABORAL DE TARRAGONA IMPULSA

Es va celebrar a la Tabacalera el lliurament de diplomes als participants dels cursos dels programes d’ocupació

Les instal·lacions de Tarragona Impulsa a la Tabacalera han estat l’escenari de l’acte de lliurament de diplomes als participants de tres programes de formació adreçats, a persones joves, desenvolupats aquest 2017 i que enguany han beneficiat 97 persones. A més dels participants, a l’acte han assistit representants d’empreses col·laboradores, entitats i instituts.

Un dels diplomes que es van atorgar és al Programa Joves per l’Ocupació. En aquest curs hi va participar Intissar Issi Zirari, que va realitzar la formació d’Auxiliar de Magatzem en Indústries i Laboratoris Químics i va realitzar l’estada en empresa a Ematsa, comptant amb el recolzament de la Jéssica Fernández, Pedro Civor i Ginés Sánchez.

Lliurament de diplomes als participants dels cursos dels programes d’ocupació

Ematsa també ha acollit una alumna de pràctiques del certificat de professionalitat d’auxiliar de magatzem amb la col·laboració de Joan Carles Pàmies per part d’operacions.

L’acte també va servir per agrair la seva implicació al centenar d’empeses, entitats i centres d’ensenyament que col·laboren amb aquests programes, per exemple, oferint estades de pràctiques als participants.

Aquests programes de formació, orientació i ocupació estan gestionats per Tarragona Impulsa. Així mateix, també compten amb la subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.