14 juny2017

LA UTE VIALS REPARA EL PAVIMENT DE PEDRA ARTÍSTICA DEL CARRER CALDERERS I CONTINUA LA REPARACIÓ DE PAVIMENT ASFÀLTIC A ROVIRA I VIRGILI, MISERICÒRDIA, CAPUTXINS I CARTAGENA

La UTE Vials (formada per ACSA-Ematsa)  ha iniciat la reparació al paviment de pedra artística del carrer Calderers, a la Part Alta. Per aquest motiu, estarà tallat fins el dilluns 19 de juny.

Així mateix, la UTE Vials continua fent actuacions de reparació de l’asfaltat a diferents punts de la ciutat. En concret, demà dijous i divendres 16 repararà l’asfalt dels carres rovira i Virgili, Verge de Misericòrdia, Cartagena, Caputxins i carrer Goya. Recordem que la setmana passada, els operaris de la UTE van estendre aglomerat asfàltic a la Plaça Orleans, al carrer Joan Miro, la plaça Imperial Tàrraco, Francesc Macià, l’avinguda Vidal i Barraquer i també van actuar al polígon Francolí reparant forats al paviment i al carrer Montblanc de Torreforta. Aquestes tasques consisteixen a reparar l’asfalt enfonsat per les roderes dels autobusos i el tràfic rodat.

La UTE Vials també farà reparacions de les voreres del carrer Montsià i Alt Empordà de La Móra, ja que hi ha panots trencats i aixecats a aquesta zona.

Aquesta empresa formada per ACSA i Ematsa ha fet 24.974 actuacions des que es va crear el 2008. Només en un any, 2016 s’han fet 3.121 intervencions, un 66% són voreres, un 21% actuacions com reposicions de pilones trencades, murs o recol·locació de mobiliari urbà i un 13% són asfaltat. És a dir, realitzen una mitjana de 13 actuacions diàries a la ciutat. En definitiva, gairebé 25.000 actuacions realitzades des de la seva creació, el 2008, amb l’únic objectiu de millorar l’espai públic.