08 juny2017

LA UTE VIALS REPARA L’ASFALT DE LA PLAÇA ORLEANS, JOAN MIRÒ, PLAÇA IMPERIAL, FRANCESC MACIÀ, AVINGUDA ROMA, EL CARRER MONTBLANC DE TORREFORTA I EL POLÍGON FRANCOLÍ

La UTE Vials (formada per ACSA-Ematsa) està fent actuacions de reparació de l’asfaltat a diferents punts de la ciutat. Dilluns, 6 de juny, van estendre aglomerat asfàltic a la Plaça Orleans i al carrer Joan Miro. Dimarts a la plaça Imperial Tàrraco i Francesc Macià i avui estan treballant a un dels laterals de l’avinguda Roma, des de l’avinguda Vidal i Barraquer. Demà, divendres 9 de juny, els equips de la UTE Vials actuaran al polígon Francolí reparant forats al paviment i al carrer Montblanc de Torreforta. Aquestes tasques consisteixen en reparar l’asfalt enfonsat per les roderes dels autobusos i el tràfic rodat.

La UTE Vials ha fet 24.974 actuacions des que es va crear el 2008. Només en un any, 2016 s’han fet 3.121 intervencions, un 66% són voreres, un 21% actuacions com reposicions de pilones trencades, murs o recol•locació de mobiliari urbà i un 13% són asfaltat. La UTE Vials realitza una mitjana de 13 actuacions diàries a la ciutat. En definitiva, gairebé 25.000 actuacions realitzades des de la seva creació.

Entre les obres més destacades figura la reparació de voreres enfonsades com la del carrer major de Monnars, o la reparació del desguàs de la Font de Sant Magí, al Portal del Carro; la pavimentació d’escocell al C/ Vint-i-ú; l’eliminació de peces de voravia a la plaça del Centre Cívic de La Floresta; la reparació de paviment asfàltic al C/ Gaià de Torreforta; les reparacions al paviment de les escales d’accés al C/ Sant Joan del Serrallo; la reposició de paviment de formigó a la rampa d’accés al Parc del Francolí; la reparació de la bassa del Parc del Miracle, a la Glorieta de l’Alguer; la reposició de rajoles a la plaça del Centre Cívic de Sant Salvador o la reparació d’una vorera enfonsada a Solimar.