13 Des2017

PARTICIPACIÓ AMB ÈXIT A LA 26A MITJA MARATÓ +10K CIUTAT DE TARRAGONA MEMORIAL MARBEL NEGUERUELA

L’Empresa d’Aigües de Tarragona va repartir 4.000 ampolles d’aigua de l’aixeta embotellada i va instal·lar un punt d’hidratació a la meta amb gots individuals pels participants a la competició

L’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa) va participar amb èxit a la  26a Mitja Marató Ciutat de Tarragona + 10 K memorial Marbel Negueruela. L’empresa d’aigües de Tarragona va repartir 4.000 ampolles de 50cl. d’aigua de l’aixeta embotellada a l’avituallament d’arribada.

Quilòmetre 10 de la 26a Mitja Marató Ciutat de Tarragona

També va instal·lar un punt d’hidratació a la meta amb gots individuals i personalitzats amb el nom de la cursa; i va repartir 2.500 gots personalitzats. Una col·laboració que van agrair els 2.800 participants en la cursa.

Corredors recollint l'ampolla d'aigua de 50cl d'Ematsa

Els carrers de la Part Baixa, Ponent, el centre i la façana marítima de la ciutat es van omplir de corredors. Un total de 1.822 atletes van acabar les dues curses celebrades – la Mitja Marató i els 10 quilòmetres- de les 2.200 persones inscrites.

Punt d'hidratació d'Ematsa

L’atleta José Manuel Vieito va guanyar la prova amb un temps de 01:08:05 i Laura Claveria va aconseguir la primera posició en categoria femenina després de completar els 21.097 kilòmetres en 01:22:41.

Dos corredors feliços d'haver acabat la cursa i resfrescant-se amb les ampolles d'aigua d'Ematsa

Els guanyadors de la prova curta dels 10 quilòmetres van ser Abdssamab Oukhelfen en categoria masculina i Marta Camps Gali en categoria femenina.