14 Ago2018

TORNA EL TARRAQUANINS PER SANT MAGÍ

Tres artistes i tres històries que reflexionen sobre l’ús de l’aigua

Per segon any consecutiu El Club dels Tarraconins i Ematsa programen TarrAQUAnins, el cicle d’espectacles infantils sobre la cura i el respecte de l’aigua durant les festes de Sant Magí.

Durant tres dies, tres artistes del territori especialitzats en narrativa infantil ens presenten tres propostes d’espectacle ben diferents però amb un mateix objectiu: sensibilitzar sobre l’ús que fem de l’aigua i el respecte al cicle d’aquesta.

Obrirà el cicle el Marc Rocamora amb La recerca de l’aigua fantàstica, un espectacle carregat de sorpreses i que anima els infants a interactuar amb l’artista i els seus personatges. Serà el dijous 16 d’agost en tres sessions: 12.30h, 17.30 h i 18.30h.


La recerca de l’aigua fantàstica
Aquesta és la història d’Astame, un pescador, que un calorós dia d’estiu, decideix deixar la seva tasca, per anar a buscar aigua. Riu amunt i riu avall, moltes seran les aventures que viurà, coneixerà nous indrets, i nous amics, i entre tots l’ajudaran a entendre que a vegades, allò que busquem, ho tenim tan a prop, que no ho veiem.


La font de la plaça
La fabulosa font de la plaça, aquella tan famosa i bonica font del poble, ja no raja aigua. Diuen que les fades l’han protegit durant anys, llavors que ha passat? Hem d’aconseguir que la font de la plaça del poble, torni a ser la que era abans.


La increïble història de l’Home Aixeta!
A l’Home Aixeta li agradava l’aigua… Però un dia en obrir la clau de pas que tenia com a nas no va rajar ni una gota — Això és un desastre! —, va dir. Llavors va agafar la maleta i va iniciar un llarg viatge per descobrir l’origen del problema.

 

El cicle d’espectacles tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 d’agost al vestíbul del Teatre Tarragona. L’accés és lliure i gratuït limitat a l’aforament de l’espai.

Ematsa i El Club dels Tarraconins treballen conjuntament des del 2016 en el marc del respecte al medi ambient i en la cura del cicle de l’aigua. L’empresa municipal i el club infantil realitzen accions de sensibilització mediambiental a través d’aquest cicle durant tot l’any. A més, durant el Parc de Nadal també als espectacles s’hi sumen diverses activitats i dinàmiques en la mateixa línia educativa.