20 des.2017

TORNEM AL PARC DE NADAL

Com a novetat destaca el punt d’hidratació que instal•larà Ematsa al recinte firal

L’espai és el protagonista del Parc de Nadal de Tarragona, que presenta 34 tallers, 21 dels quals són novetat

Per segon any consecutiu, l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa) estarà present el Parc Infantil de Nadal de Tarragona, que obre les seves portes del 27 de desembre de 2017 al 4 de gener de 2018. Els horaris seran d’11 a 14h i de 17 a 20 h. El 31 de desembre a la tarda i l’1 de gener al matí, el parc estarà tancat.

Roda de premsa de presentació del Parc de Nadal 2017 de Tarragona

Hi haurà més de 34 tallers, dels quals gairebé 21 són novetat. Una zona central anomenada la Plaça del Sol esdevindrà un espai polivalent on s’hi podran veure espectacles de petit format o tallers de gran envergadura.

Taller, contacontes i punt d’hidratació
L’última edició del Parc de Nadal va deixar clar que la col·laboració d’Ematsa esdevenia un pilar sobre el qual podíem treballar la cura del cicle de l’aigua i del medi ambient. Aquest any l’empresa municipal d’aigües repeteix i aposta més fort pel Parc amb tres activitats per infants de diverses edats.

També hi porten els espectacles del TarrAQUAnins que vam estrenar conjuntament per Sant Magí en els quals participen els artistes del territori: Joan Rioné, Marc Rocamora i Agustí Ferré.

Roger Saperas (Club TarrAQUAnins), Anna Santos (Consellera de Polítiques d'Igualtat i Serveis a la Persona de l'Ajuntament de Tarragona) i Anna Santos (Club TarrAQUAnins)

“Aquest any recuperem la voluntat de treballar una línia educativa transversal al Parc de Nadal. En aquesta edició la igualtat de gènere estarà present de manera explícita o implícita al llarg dels tallers i espectacles del recinte”, ha destacat la consellera Ana Santos. “Aquesta vessant del parc per les polítiques de gènere és un dels trets més importants i del que ens sentim orgullosos”, ha afegit.