25 Oct2022

“AIGUA EN FAMÍLIA”, NOVA PROPOSTA D’EMATSA PER APROPAR EL CICLE DE L’AIGUA AL PÚBLIC FAMILIAR

L’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona engega una nova proposta, “Aigua en família”, per a grups i famílies amb l’objectiu de provocar la reflexió sobre l’ús de l’aigua en el dia a dia. Es tracta d’una activitat de lleure educatiu a càrrec del contacontes Lluna de Cartró obert a famílies amb infants a partir de 4 anys.

El president de la companyia, Jordi Fortuny, explica que “des d’Ematsa impulsem activitats per donar a conèixer la tasca que realitzem per dur a terme una gestió sostenible d’un recurs fràgil i escàs com és l’aigua” i afegeix “aprendre des de ben petits la importància de l’aigua i a tenir-ne cura és essencial i, per aquest motiu, afegim una nova proposta per als més petits de casa i les seves famílies que els permetrà conèixer què fem a Ematsa d’una manera lúdica i participativa”.  

L’activitat es durà a terme els dissabtes dia 5 de novembre i 17 de desembre a les instal·lacions de la companyia a la Muntanyeta de Sant Pere i Sant Pau. La durada de la proposta és de dues hores, d’11h a 13h i l’assistència és gratuïta amb inscripció prèvia a través d’aquest enllaç: https://bit.ly/3f8KGBH