16 Nov2016

EMATSA OBTÉ EL SEGELL CEEP-CSR LABEL EN RECONEIXEMENT PER LA SEVA TASCA DE RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

El president de la companyia d’Aigües de Tarragona rep a París el premi, on destaca els valors de l’empresa, “que té en el seu ADN el desenvolupament social i sostenible, com ho demostra la creació del Fons Social, el Comitè d’Ètica i la certificació de la memòria de RSC”

L’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa) ha rebut el segell del CEEP CSR-Label en reconeixement per la seva estratègia i bones pràctiques en Responsabilitat Social Corporativa (RSC). De fet, aquest prestigiós reconeixement s’atorga a les empreses que millor compleixen amb els compromisos i pràctiques de RSC.

El president d’Ematsa, Josep Fèlix Ballesteros, va rebre dilluns 14 de novembre a París el segell després que l’empresa completés amb èxit el procés d’avaluació per part del jurat en relació a la seva estratègia i bones pràctiques en Responsabilitat Social Corporativa. Aquest és un certamen que organitza bianualment el Centre of Employers and Enterprises providing Public Services (CEEP).

Ballesteros va assegurar sentir-se “molt feliç i orgullós de la feina d’aquesta empresa, principalment pública, creada el 1983, i que compta amb el ple suport dels nostres socis privats”. “La nostra primera missió – va explicar– era portar aigua potable a tota la població de la ciutat i el nostre objectiu ha estat plenament assolit, 160.000 persones que actualment reben aigua potable. Això va ser essencial per al desenvolupament econòmic i social de la nostra ciutat, la nostra regió i el nostre país”.

El president de la companyia d’Aigües de Tarragona va explicar davant un auditori format per als responsables de les 20 empreses seleccionades per rebre aquesta marca de qualitat que “els nostres esforços estan dirigits al desenvolupament social i sostenible”. En aquest sentit, va esmentar el Fons Social creat per evitar que ningú a Tarragona es vegi privat d’aigua per raons econòmiques com es recomana en el
llibre de bones pràctiques CEEP.

Josep Fèlix Ballesteros també va donar a conèixer el codi d’ètica, la creació del Comitè d’Ètica que controla i assegura que es compleixin escrupolosament “els valors d’impuls de la nostra empresa”, així com la publicació per segon any consecutiu de la memòria de sostenibilitat i que ha obtingut recentment la certificació de gestió responsable SGE21 social d’acord al model.

I va concloure: “Gràcies per aquesta etiqueta, que només fa que confirmar que anem pel bon camí i ens convida a seguir treballant en aquesta direcció, ja que està en l’ADN d’Ematsa”