02 Jun2021

EMATSA REP EL SEGELL D’EXCEL·LÈNCIA DEL SERVEI FP DUAL

L’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa) ha obtingut el segell de Qualitat del servei de Formació Professional Dual en la categoria d’Excel·lència amb la col·laboració de l’Institut Comte de Rius.

L’acreditació reconeix la bona col·laboració establerta entre els centres educatius i la companyia per acollir alumnes en estades de pràctiques.

En el procés d’auditoria es destaca el compromís de l’empresa d’aigües amb la formació del personal en pràctiques que acull, específicament en estada de formació dual. En aquest sentit, Ematsa compta amb plans d’acollida i itineraris formatius complementaris que permeten integrar aquesta figura com a part de l’equip des de l’inici de l’estada en pràctiques.

El programa de formació dual està pensat per teixir vincles entre l’empresa i els centres educatius per potenciar l’ocupabilitat dels estudiants i la competitivitat del territori. La figura de l’estudiant en pràctiques de la modalitat Dual és habitual en el dia a dia d’EMATSA des de l’any 2014. En l’actualitat, l’empresa, a més de l’INS Comte de Rius, col·labora amb l’IES Pere Martell, l’Escola Joan XXIII, l’IES Vidal i Barraquer i l’IES Gaudí.

Certificat que acredita el segell de Qualitat - Excel·lència d'Ematsa