13 Ago2019

TORNEN ELS TARRAQUANINS DE LA MÀ D’EMATSA

El 16, 17 i 18 està programat al Teatre Tarragona tres espectacles infantils i familiars sobre la cura i el respecte de l’aigua

Tornen les festes de Sant Magí, i com ja és costum, per tercer any consecutiu El Club dels Tarraconins i l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (EMATSA) programen TarrAQUAnins, el cicle teatral d’espectacles infantils i familiars sobre la cura i el respecte de l’aigua. Unes representacions que combinen el coneixement sobre un bé tan escàs com l’aigua sense deixar de banda l’entreteniment i el joc.

Cartell promocional de TarrAQUAnins 2019: cuatre espectacles infantils i familiars sobre la cura i el respecte de l’aiguaDurant els dies 16, 17 i 18 d’agost està programat que el vestíbul del Teatre Tarragona aculli una nova edició d’aquest refrescant espectacle. Com és habitual, tres artistes del territori especialitzats en narrativa infantil com el Joan Rioné (Genovesa, Narratives teatrals), el Marc Rocamora i l’Agus Farré presenten les seves sorprenents propostes, però aquest any, una cara nova com la de la Núria Garcia (Cia Dosdetres) es suma a l’equip.

I això no és tot, ja que per aquest Sant Magí, els 4 membres de TarrAQUAnins han preparat nous espectacles! 4 noves històries amb personatges desconeguts però que ven segur enganxen tant o més com l’Astame o l’home aixeta, dos dels antics protagonistes de les històries del Marc i el Joan.

D’aquesta manera, TarrAQUAnins 2019 és una gran oportunitat per veure quatre propostes d’espectacle ben diferents però amb un mateix objectiu:
sensibilitzar sobre l’ús que fem de l’aigua i el respecte al cicle d’aquesta.

El cicle d’espectacles tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 d’agost al vestíbul del Teatre Tarragona.

L’accés és lliure i gratuït limitat a l’aforament de l’espai.

EMATSA i El Club dels Tarraconins treballen conjuntament des del 2016 en el marc del respecte al medi ambient i en la cura del cicle de l’aigua.

L’empresa municipal i el club infantil realitzen accions de sensibilització mediambiental a través d’aquest cicle durant tot l’any.