05 des.2019

EMATSA PARTICIPA A LA 25a “CONFERENCIA DE LAS PARTES DE LA CONVENCIÓN MARCO DE NACIONES UNIDAS SOBRE EL CAMBIO CLIMÁTICO (COP25)”

Del 2 al 13 de desembre se celebra a Madrid (IFEMA), presidida per Xile, la 25a Conferencia de las Partes de la Convención Marco de Naciones Unidas sobre el Cambio Climático (COP25). EMATSA hi participa amb una visita del consell d’administració i s’alinea amb les accions del COP25 i els ODS amb el suport de Suez. L’estada inclou un speech del president d’EMATSA al COP25 i l’assistència a diverses conferències de l’esdeveniment que relacionen el món de l’aigua i el canvi climàtic, el present i el futur de les ciutats sostenibles i el model de col·laboració públic-privat per la innovació.

Suez participa amb un stand a la Zona Verde i la seva àrea de comunicació ha creat un espai a internet on es poden seguir les notícies relacionades amb aquest esdeveniment així com el programa d’actes del seu stand. El podeu veure a https://www.suez.es/es-es/cumbre-mundial-del-clima-cop25

També disposen del canal Youtube de l’Espai CREA des d’on es poden veure en diferit els vídeos de totes les sessions.
https://www.youtube.com/channel/UCyBPb2m_MCTh86s6xeLMmhA