26 Nov2019

MÉS DE 1.500 ATLETES PARTICIPEN AMB ÈXIT A LA MITJA MARATÓ MÉS SOSTENIBLE

Un total de 1.547 atletes van participar diumenge 24 a la 28a edició de la Mitja Marató + 10k Ciutat de Tarragona, marcada pel vent i per l’aposta de la sostenibilitat gràcies a la col·laboració d’Ematsa.

Un dels punts d’hidratació instal·lats per Ematsa

Dos dels avituallaments es van fer amb gots de paper cartó, en lloc de les ampolles de plàstic habituals. També es van instal·lar dos punts d’hidratació per a tots els Participants, un al kilòmetre 18 i un al punt d’arribada. Tenint en compte la proximitat dels vestuaris respecte a la línia d’arribada també es va prescindir per primera vegada del ponxo de plàstic que es lliurava als corredors quan acabaven la cursa.

Prop de 300 persones voluntàries van col·laborar un any més amb la cursa, en tasques logístiques com els punts d’avituallament habilitats durant el circuit.