21 Gen2021

LA SEU D’EMATSA ACULL DES D’AVUI LA CÀMERA DE TV3 A LA CIUTAT DE TARRAGONA

Avui a les 15:20h (aprox.) s’estrena la nova càmera instal·lada a la seu de La Muntanyeta. La previsió del Temps del Telenotícies Migdia de Tv3 connectarà des de la nova ubicació per oferir una imatge panoràmica en directe de Tarragona.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha canviat la ubicació de la seva càmera paisatgística oficial i l’ha traslladat a la seu de la Muntanyeta. La CCMA i Ematsa han establert un acord per instal·lar-la al punt més alt de l’edifici.

La privilegiada ubicació de les instal·lacions permet gaudir d’una àmplia panoràmica de Tarragona i el seu entorn i resulta un punt d’interès per a la CCMA per prendre imatges que difondrà a través dels seus canals de televisió. Principalment, les imatges preses des de la Muntanyeta seran les que apareixeran durant la transmissió de la previsió meteorològica a l’espai El Temps.

Es tracta d’un acord que la CCMA ja té establert amb altres entitats, com el CAT a l’Ampolla, i que permet donar a conèixer indrets d’interès de tota la geografia catalana, a més d’establir sinErgies de col·laboració entre organismes públics en benefici de la comunitat i d’un millor servei.