BENVINGUTS A LA FINESTRA VIRTUAL D’EMATSA

Us donem la benvinguda al portal web de l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona. Tarragona és una capital mediterrània, oberta, amable i hospitalària. Per això, des d’aquesta finestra oberta al món els convidem a conèixer les activitats que desenvolupa aquesta empresa que, des de fa més de 30 anys, gestiona el cicle integral de l’aigua, així com serveis d’Enginyeria, d’Obres i de Laboratori. En definitiva, més de 110 persones que comparteixen el mateix compromís i responsabilitat per garantir el subministrament d’aigua de màxima qualitat amb el mínim impacte ambiental.

Aquesta vocació de servei de la nostra companyia ens compromet a millorar permanentment la qualitat del servei que prestem a la ciutadania de Tarragona, La Canonja, Els Pallaresos i El Catllar. En aquest sentit, Ematsa ha fet una aposta decidida per l’ús de les noves tecnologies i la millor prova és aquest lloc web, que és una eina que pretén ser útil, participativa, innovadora i accessible.

Volem posar a l’abast de tothom la informació de la companyia, els nostres projectes i les activitats que desenvolupa la nostra empresa. I, a més, aquest web fa un pas més i incorpora l’oficina virtual, un canal més d’atenció al client a través d’Internet.

Us animem a consultar i utilitzar aquest web amb la seguretat que hi trobareu la informació que necessiteu. Volem que us sentiu tan propers com ho sou vosaltres per nosaltres.