president

Un portal web que pretén ser útil, participatiu, innovador i accessible.

BENVINGUTS A LA FINESTRA VIRTUAL D’EMATSA

Us dono la benvinguda al portal web de l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona. Tarragona és una capital mediterrània, oberta, amable i hospitalària. Per això, des d’aquesta finestra oberta al món els convido a conèixer les activitats que desenvolupa aquesta empresa que, des de fa més de 30 anys, gestiona el cicle integral de l’aigua, així com serveis d’Enginyeria, d’Obres i de Laboratori. En definitiva, més de 110 persones que compartim el mateix compromís i responsabilitat per garantir el subministrament d’aigua de màxima qualitat amb el mínim impacte ambiental.

Aquesta vocació de servei de la nostra companyia ens compromet a millorar permanentment la qualitat del servei que prestem a la ciutadania de Tarragona, La Canonja, Els Pallaresos i El Catllar. En aquest sentit, Ematsa ha fet una aposta decidida per l’ús de les noves tecnologies i la millor proba és aquest lloc web, que és una eina que pretén ser útil, participativa, innovadora i accessible.

Volem posar a l’abast de tothom la informació de la companyia, els nostres projectes i les activitats que desenvolupa la nostra empresa. I, a més, aquest web fa un pas més i incorpora l’oficina virtual, un canal més d’atenció al client a través d’Internet.

Us animo a consultar i utilitzar aquest web amb la seguretat que hi trobareu la informació que necessiteu. Volem que ens sentin tan propers com ho son vostès per nosaltres.

Josep Fèlix Ballesteros
President de l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona