Projectes principals

Volem compartir amb tu els projectes principals que estem desenvolupant. Volem garantir en tot moment el subministrament d’aigua de qualitat en òptimes condicions sanitàries i de pressió, millorar la qualitat organolèptica de la mateixa i assegurar la sostenibilitat de les fonts.

dona-bany

Renovació xarxa de clavegueram
Conveni signat amb l’Ajuntament de Tarragona per a grans reparacions en el clavegueram de la ciutat.

Implantació de la xarxa de clavegueram en un SIG (Sistema d’Informació Geogràfica) i posterior realització del Pla Director de Clavegueram
Aixecament topogràfic de la xarxa de clavegueram de Tarragona i realització del Pla Director de Clavegueram.

Projecte de construcció d’un dipòsit de 500 m3
Inversió per a la construcció d’un dipòsit regulador de 500 m3 per a reserva en la urbanització Rodolat del Moro.

Substitució de tota la xarxa d’aigua i clavegueram del Serrallo.
El projecte consistia en reasfaltar tres carrers del barri marítim del Serrallo i convertir-los en espai de vianants i en canviar tota la xarxa d’aigua i clavegueram del barri. Cost: 1.917.215,36 euros, 1.133.093,95 dels quals a càrrec del Fons d’Inversió Local i els 784.121,41 restants per part de l’Empresa Mixta d’Aigües.

Calendari de les obres: Les obres d’urbanització i millora del Serrallo van començar al maig del 2009 i van acabar vint dies abans del previst.

Certificació ISO 22.000.
La certificació obtinguda garanteix la gestió de risc per la innocuïtat de l’aigua potable.

Plans directors d’aigua potable i clavegueram de Tarragona.
El Pla Director d’Aigua Potable, xifrat en 28 milions d’euros, preveu la construcció de dos nous dipòsits d’aigua, un a Sant Pere i Sant Pau i un altre a la zona del Llorito. El Pla Director de Clavegueram, que té un pressupost de 80 milions d’euros, renovarà els col·lectors de la ciutat, entre els que destaca el que recollirà les aigües pluvials de La Part Alta.

Renovació de xarxa d’aigua potable i clavegueram a La Floresta.
Actualització de les xarxes d’aigua i clavegueram del barri de La Floresta de Tarragona i reasfaltat de tots els carrers. L’import de la substitució de l’abastament de l’aigua ha estat de 328.000 euros, mentre les del clavegueram és de 458.000 euros. El cost de les obres l’ha assumit íntegrament l’Empresa Mixta d’Aigües de Tarragona i es van iniciar a principis d’octubre de 2010.

Substitució del col·lector d’aigua de Cala Romana
Substitució del col·lector d’aigua de Cala Romana. L’obra està prevista que es faci a finals d’enguany, 2011, i permetrà renovar una infraestructura que, amb els anys, havia quedat obsoleta. L’Empresa Mixta d’Aigües de Tarragona s’encarregarà de renovar aquesta instal·lació, que té un cost de 270.000 euros. Amb aquesta obra també quedaran resolts els problemes d’inundabilitat.

Nou col·lector a La Móra
Construcció d’un nou col·lector a La Móra. Una infraestructura que permetrà donar més servei a una població que ha crescut en els darrers anys.