17 gen.2018

EMATSA RENOVA LA XARXA DE CLAVEGUERAM DE FLORENCI VIVES, MONESTIR DE POBLET, ESCIPIONS, OPISSO I ANTONI AGUSTÍ

El passat dilluns 15 de gener, van començar les obres de renovació del clavegueram dels carrers Florenci Vives, Monestir de Poblet, Escipions, Opisso i Antoni Agustí. L’Empresa Municipal Mixta d’Aigües (Ematsa) serà l’encarregada d’executar les obres, que tenen un cost de 230.774,36 euros.

Obres de renovació del clavegueram

Els primers carrers que veuran millorats la seva xarxa de clavegueram són Monestir de Poblet i Alfred Opisso. Està previst que la renovació d’aquests carrers estarà llesta a finals d’aquest mes de gener. Durant el període d’execució de les obres es tallarà la circulació al carrer Monestir de Poblet i Alfred Opisso i no es podrà estacionar a la zona afectada per les obres.

En una de les revisions periòdiques preventives que fa l’empresa d’aigües de Tarragona es va observar que aquests col·lectors presentaven un desgast mecànic, així com l’existència d’esquerdes. Per tant, en definitiva es renovaran 525 metres lineals de col·lectors de clavegueram, 760 de ramals d’escomeses i 3.500 metres quadrat de paviment.