20 nov.2017

EMATSA S’ESTRENA A LA 26A MITJA MARATÓ DE TARRAGONA

L’Empresa d’Aigües de Tarragona repartirà 4.000 ampolles d’aigua de l’aixeta embotellada i instal·larà un punt d’hidratació a la meta amb gots individuals pels participants a la competició

Diumenge, 26 de novembre, s’espera que prop de 3.000 atletes completin els dos recorreguts de 21 i 10 quilòmetres

El diumenge 26 de novembre els carrers de la ciutat viuran novament la 26a Mitja Marató Ciutat de Tarragona + 10 K, que enguany estrena el nom de Memorial Marbel Negueruela per recordar qui va ser consellera d’Esports de l’Ajuntament.

Signatura del conveni de col·laboració entre la consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina i el gerent d'Ematsa, Daniel MilanL’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa) s’estrena enguany com a col·laborador de la Mitja Marató. En concret, l’empresa d’aigües de Tarragona repartirà 4.000 ampolles de 50cl. d’aigua de l’aixeta embotellada per Ematsa per l’avituallament d’arribada; un punt d’hidratació a la meta amb gots individuals i personalitzats amb el nom de la cursa; i 2.500 gots personalitzats.

El canvi d’un dels trams del recorregut, que no passarà pel passeig Marítim a causa de les obres de construcció de la passarel·la que enllaçarà amb el Balcó del Mediterrani, és una altra de les principals novetats d’aquesta edició.

La sortida i l’arribada tornarà a situar-se a l’avinguda Vidal i Barraquer. Els atletes que completin els 21 quilòmetres del recorregut passaran per algunes de les principals vies de la ciutat com al Rambla Nova, l’avinguda Ramón y Cajal, l’antiga Nacional 340, el Moll de Costa o el passeig de l’Escullera. Els corredors de la cursa de 10 quilòmetres faran una versió reduïda d’aquest circuit, que enguany s’ha modificat a causa de les obres a la franja marítima de la ciutat.

En total s’espera la participació de prop de 3.000 atletes, 2.000 a la mitja marató i els altres 1.000 a la cursa de 10 quilòmetres, una xifra similar a les anteriors edicions. Les inscripcions continuen obertes.

El mateix dia 26 de novembre s’iniciarà el 17è Certamen Fotogràfic Mitja Marató Ciutat de Tarragona, amb la participació d’uns 60 de fotògrafs professionals i aficionats.