28 Des2018

LA BRIGADA D’INTERVENCIÓ RÀPIDA REALITZA 488 ACTUACIONS DURANT EL MES DE NOVEMBRE

La Brigada d’Intervenció Ràpida (BIR), vinculada a la conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona, ha realitzat 488 actuacions durant el passat mes de novembre, que sumades a la resta d’intervencions del 2018 fan un total de 3.696. De les intervencions realitzades, el 50% han estat reparació de l’asfalt (246), el 35% reparació de voreres (171) i el 15% altres actuacions (71). Tarragona Centre A, amb 133 intervencions; i Tarragona Centre B, amb 131, han estat les zones de la ciutat que han concentrat més actuacions de la BIR.

A Tarragona Centre A, que inclou la zona est de la ciutat i la Part Alta, el gruix d’intervencions s’ha concentrat al camí de Viladegats, amb 99 actuacions d’asfaltat, i al carrer August, amb 10 reparacions del paviment. A Tarragona Centre B, que inclou la zona oest del centre de la ciutat, la Rambla Nova, amb 51 intervencions a les voreres, i Pere Martell, amb 22 operacions d’asfaltat, han estat els punts amb més actuacions. Altres punts de la ciutat on ha actuat la BIR han estat:

  • Carrer Reial. 13 reparacions vorera i 31 reparacions d’asfaltat.
  • Cala Tramuntana. 13 actuacions d’asfaltat.
  • Sant Salvador. 16 actuacions d’asfaltat.
  • Carrer del Coure. 23 actuacions d’asfaltat.
  • Punta del Miracle. 24 actuacions diverses.

El tinent d’alcalde d’Espais Públics, José Luis Martín, ha explicat que “durant el mes de novembre, la posada en marxa del Pla Integral d’Intervenció en barris ha gairebé doblat les intervencions de la BIR”.