23 Mar2018

LA CAMINADA POPULAR DEL DIA DE L’AIGUA RECORRERÀ ELS CAMINS INTERIORS DE LA ZONA DE LLEVANT DE LA CIUTAT DE TARRAGONA

Les inscripcions per aquesta activitat, gratuïta, obren aquest dilluns

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració, per segon any consecutiu, d’Ematsa

La Caminada Popular del Dia de l’Aigua permetrà descobrir el diumenge 8 d’abril els camins que uneixen Monnars amb la pedrera del Mèdol. Les inscripcions per participar a aquesta activitat, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports, s’obriran dilluns vinent, 26 de març.

Cartell de la Caminada Popular del Dia de l'Aigua 2018

La sortida d’aquesta nova edició de l’activitat tindrà lloc el dia 8 d’abril a les 9.30 h des del Centre Cívic de Llevant. Des d’allà els participants iniciaran un recorregut de gairebé 10 quilòmetres i mig a través pels camins interiors de la zona de Llevant de la ciutat. A la part final del recorregut els participants faran un esmorzar a la zona de la pedrera del Mèdol. Acabat el recorregut els participants tornaran al punt inicial de la caminada.

Les inscripcions per prendre part a aquesta activitat, gratuïta, es poden formalitzar del 26 de març al 5 d’abril, o fins exhaurir les 600 places disponibles, presencialment a qualsevol instal·lació esportiva municipal (Bonavista, Campclar, Riu Clar, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Part Baixa i Serrallo) o, per Internet, a través de l’enllaç següent.

La caminada està organitzada pel Patronat Municipal d’Esports amb la col·laboració principal d’Ematsa.

L’activitat també compta amb el patrocini de Ruzafa i Automatic Tarraco, a més de la participació dels Voluntaris del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona i de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona.

Per a més informació es pot consultar l’enllaç següent: https://www.tarragona.cat/esports/activitats/activitats-populars/caminada-popular-i-marxa-nordica