26 Nov2018

EMATSA PARTICIPA A LA MITJA MARATÓ DE TARRAGONA

Un any més, Ematsa ha participat amb la Mitja Marató + 10 k Ciutat de Tarragona – Banco Mediolanum – Memorial Marbel Negueruela, que aquest diumenge ha viscut la seva 27a edició. Més de 2.000 atletes han pres part a les dues curses que
es van realitzar simultàniament durant la jornada: la de 21,097 km i la de 10 km.

La nostra empresa col·laborava amb la instal·lació de 2 punts d’hidratació: un a la sortida/arribada de la cursa i un altre al Km 20 de la competició. Així mateix, es van repartir 4.000 gots de paper pels punts d’hidratació i 2.000 bosses flexibles per
beure aigua i que aniran dins de les motxilles. Dos ponts inflables amb el logotip d’Ematsa va recordar la col·laboració que tenim amb aquesta cursa tan tarragonina.

La Mitja Marató de Tarragona passant per l'avinguda Ramón y CajalEls guanyadors d’enguany van ser José Manuel Veito, amb un temps de 1:09: 07 va ser el primer a completar el circuit dels 21 quilòmetres i 97 metres. En categoria femenina es va imposar Mireia Sosa, amb un temps de 36:22.